Ga naar hoofdinhoud
0314-700504 info@websitepermaand.com

Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt met de meest gestelde vragen.
Staat je vraag er niet tussen neem dan contact op via het contactformulier of via 0314-700504

Na het bestellen van de website neemt een medewerker contact op om de mogelijkheden en wensen te bespreken, u heeft dan ook de mogelijkheid om alle vragen te stellen. Er wordt gestart met het maken van een eerste opzet van de website, deze is vaak al binnen 3 werkdagen gereed. Onze medewerker zal vervolgens telefonisch met u de website doornemen om de puntjes op de i te zetten.

Om de website te bouwen vragen wij teksten,  afbeeldingen en een logo bestand aan te leveren voor de website (bij voorkeur  een .doc bestand). Mocht u geen geschikte afbeeldingen hebben, geen probleem! Wij hebben de beschikking over een database met meer dan 250.000 afbeeldingen.

Nee, wij kunnen een website maken zonder logo. Na het bestellen van de website neemt onze medewerker altijd persoonlijk contact op om de wensen te bespreken. Wij kunnen na wens ook een logo voor u ontwerpen.

Als u geen teksten heeft kunt u dit aangeven bij het eerste contactmoment met één van onze medewerkers. Wij hebben diverse tekstschrijvers waar wij mee samenwerken.

De opstartkosten voor een website van websitepermaand.com zijn €129,-, Voor deze kosten gaan wij de website naar wens inrichten.

12 maanden, wij houden niet van ingewikkelde contracten en kleine letters, na 12 maanden is de website maandelijks opzegbaar.

Ja dat is geen probleem, voor €10,- per maand extra kun je ook gebruik maken van de webwinkel optie. De webwinkel wordt ondersteund met betaalprovider Mollie. Mollie bied o.a. iDeal betalingen aan.

Alle websites worden uitgevoerd met een SSL Certificaat.

Back To Top
Open chat
1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Hallo!
Kunnen we je ergens mee helpen?