085-0609009

Onze pakketten

Kies het perfecte pakket voor jouw behoeften en start vandaag nog met het creëren van een indrukwekkende online aanwezigheid.

Veelgestelde vragen

Wat is website leasing?

Website leasing is een moderne en kosteneffectieve manier om een professionele website te hebben zonder de hoge kosten en technische zorgen van het bezitten en onderhouden van een eigen website. Met website leasing betaal je een vast maandelijks bedrag voor het gebruik van de website, inclusief ontwerp, hosting, onderhoud en support.

Kan ik mijn website upgraden of aanpassen nadat ik een pakket heb gekozen?

Ja, absoluut! We begrijpen dat je bedrijf kan groeien of veranderen. Daarom bieden we flexibele leaseopties waarmee je kunt upgraden of aanpassingen kunt maken aan je websitepakket om aan je veranderende behoeften te voldoen.

Hoe lang duurt het om mijn website te laten bouwen?

Nadat je je hebt aangemeld en we je wensen hebben besproken, streven we ernaar om binnen 5 werkdagen een eerste conceptversie van je website te tonen. De uiteindelijke oplevering hangt af van de complexiteit van je website en eventuele aanpassingen die je wilt maken.

Wat als ik technische problemen ondervind met mijn website?

Geen zorgen! Ons toegewijde supportteam staat altijd voor je klaar. Als je technische problemen tegenkomt, kun je contact met ons opnemen via e-mail of telefoon, en we zullen snel reageren om je te helpen.

Hoe wordt mijn website gepromoot?

We zetten je website online en zorgen voor de nodige optimalisatie voor zoekmachines (SEO). Bovendien promoten we je website via Google en diverse sociale media kanalen om ervoor te zorgen dat je online zichtbaarheid wordt vergroot en je meer bezoekers krijgt.

Wat gebeurt er als ik mijn lease wil beëindigen?

ls je op enig moment besluit je website-lease te beëindigen, neem dan contact met ons op. We zullen je begeleiden bij het proces en eventuele stappen die moeten worden genomen. Houd er rekening mee dat er mogelijk een opzegtermijn geldt, afhankelijk van je contractvoorwaarden.

{

Bij Websitepermaand.com geloven we in de kracht van toegankelijkheid. Ons doel is om ondernemers en bedrijven de mogelijkheid te bieden om online te groeien zonder de financiële lasten en technische zorgen die normaal gesproken gepaard gaan met webdesign. We zijn er trots op om kwalitatieve websites toegankelijk te maken voor iedereen, en we zijn hier om je te ondersteunen bij elke stap van je online reis

Jeroen Hendriksen

Eigenaar, Websitepermaand.com