Ga naar hoofdinhoud
0314-700504 info@websitepermaand.com
aanmelden

Stap 1 : Aanmelden

Om te starten dient u zich eerst aan te melden, dit gaat vrij eenvoudig. Als eerste gaat u naar de pagina Kosten. Kies nu het pakket dat het beste bij u past (het upgraden van het pakket behoort altijd tot de mogelijkheden).  Klik onder het pakket op de button Direct starten. U komt nu bij een formulier terecht, deze dient u in te vullen en vervolgens te versturen.

persoonlijk-contact

Stap 2 : Persoonlijk contact

Na het aanmelden wordt er persoonlijk contact met u opgenomen door één van onze medewerkers. Deze medewerker spreekt met u alle wensen door voor de website en legt de verdere stappen uit. Mochten er extra wensen zijn dan is dit altijd bespreekbaar.

websiteonline

Stap 3 : Website bouwen

Na het gesprek met één van onze medewerkers gaan wij u website bouwen. Wij streven ernaar binnen 3 werkdagen onze eerste opzet van de website te laten zien. Onze medewerker zal samen met u de website doornemen en indien nodig de laatste puntjes op de i zetten.

promoten

Stap 4 : Website promoten

Na dat de website is gebouwd en is goedgekeurd wordt de website online gezet. Om een goede start te verzorgen wordt de website gepromoot via Google en social media kanalen. Elke 3 maanden neemt onze medewerker contact op om samen met u de website te bekijken en eventuele tips te geven. Heb je eerder vragen? Geen probleem, stuur ons een mailtje of pak de telefoon en wij helpen u graag!

Back To Top
Open chat
1
Kunnen we je ergens mee helpen?
Hallo!
Kunnen we je ergens mee helpen?