085-0609009

Onze Werkwijze – Jouw Route naar Online Succes

Ontdek hoe we jouw online succesverhaal realiseren met onze gestructureerde werkwijze. We begeleiden je door elke stap, van aanmelden tot het lanceren van je website, om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt met WebsitePerMaand.com.

Stap 1: Aanmelden

Om te beginnen, vragen we u zich eerst aan te melden. Dit is een eenvoudig proces. Ga eerst naar onze “onze pakketten” pagina en kies het pakket dat het beste bij uw behoeften past. Het is belangrijk om te onthouden dat u altijd de mogelijkheid heeft om later te upgraden. Klik op de knop “Kies dit pakket” onder het gekozen pakket. U wordt nu naar een formulier geleid dat u moet invullen en vervolgens kunt versturen.

Stap 2: Persoonlijk Contact

Nadat u zich heeft aangemeld, zal een van onze medewerkers persoonlijk contact met u opnemen. Deze medewerker zal al uw wensen voor de website met u bespreken en uitleg geven over de verdere stappen. Als u extra wensen heeft, staan wij altijd open voor een gesprek hierover.

Stap 3: Website Bouwen

Na het gesprek met een van onze medewerkers beginnen wij met het bouwen van uw website. We streven ernaar om binnen 5 werkdagen de eerste conceptversie van de website aan u te tonen. Samen met onze medewerker neemt u de website door en kunnen eventuele aanpassingen worden gedaan om ervoor te zorgen dat alles naar wens is.

Stap 4: Website Promoten

Zodra de website is gebouwd en goedgekeurd, wordt deze online geplaatst. Om een vliegende start te garanderen, promoten we uw website via Google en sociale media kanalen. Elke 3 maanden zal onze medewerker contact met u opnemen om de voortgang van uw website te bespreken en eventuele tips te geven. Heeft u eerder vragen? Geen probleem, stuur ons een e-mail of pak de telefoon, wij helpen u graag!